Barion Pixel
 info@greenx.hu / www.greenx.hu

Elektromos autó töltő telepítése

Vállalkozásunk 2020 óta foglalkozik elektromos autó töltők forgalmazásával és telepítésével. Indulásunk óta Magyarország számos településén építettünk ki elektromos autó töltőállomásokat. Vevőink között egyaránt megtalálhatóak magánszemélyek, illetve vállalkozások is. Üzleti töltőink segítségével, akár Ön is telepíthet publikus felhasználásra töltőállomást, melyen keresztül Ügyfelei mobilalkalmazás segítségével vehetik igénybe a szolgáltatást.

Akár háromszor több töltőpontot telepíthet, mint a rendelkezésre álló teljesítmény a terheléselosztási funkcióval.

Az előkészítéseket (kábelezés, szekrények) már az elején úgy érdemes kialakítani, hogy későbbi bővítés esetén ne legyen szükség nagy átalakításra.
Ezáltal bármikor létesíthet új töltőpontokat gyorsan és hamar megtérülő költségekkel.


Vállalkozásoknak   Otthoni felhasználásra Üzleti felhasználás
Vonzza be ügyfeleit plusz szolgáltatásokkal vagy kedvezzen dolgozóinak töltő telepítésével. E-autó flottát üzemeltető vállalkozások számára. 

Az elektromos autók terjedésének üteme már a céges autó flottákat is elérte és egyre több vállalkozás dönt a hagyományos meghajtású autók villanyautóra való cserélésére.

A gazdasági társaságokat többek között a különböző adókedvezmények is ösztönzik elektromos céges autó vásárlására, mivel ezesetben mentesülnek a gépjárműadó, regisztrációs adó, cégautóadó, valamint a vagyonátruházási illeték fizetése alól is.

Ha már az Ön vállalkozásánál is felmerült az elektromos hajtású céges autók beszerzése és üzemeltetése, vagy már rendelkeznek ilyen flottával, megoldásainkkal segítünk a járművek töltésének hatékony menedzselésében!  Töltőpontjainkhoz ingyenes járó szoftverünk terhelésmenedzsment funkciója megkönnyíti a töltőpontok telepítését, és újak hozzáadását az elektromos járművek elterjedtségének növekedésével.
 
Töltsön otthon is gyorsan és biztonságosan. Töltőink akár távolról is vezérelhetőek és dinamikus terheléseloszással szabályozzák magukat.  

Mennyivel nyugodtabb és jobb érzés otthon a garázsból tölteni az autónkat. Egy-egy töltéssel hosszú órák telhetnek el A megoldás egy fali töltő beszerzése, amelynek különféle típusait profi szakembereink segítségével választhatja ki.

Szakértőink a telepítést is elvégzik teljeskörűen, üzemkészen adják át az otthoni töltőjét. A 220-as töltőkábelhez képest, egy fali töltő akár 8x gyorsabb töltést biztosít, és biztonságosabb vele a töltés, köszönhetően a beépített védelmi funkcióknak. A ZEUS és RATIO fali töltőket intelligens árammegosztóval egészíthetjük ki, mely automatikusan tudja a ház fogyasztása alapján korlátozni a töltőnk teljesítményét vagy napelemes rendszerrel is összeköthetjük, ezáltal korlátlanul tölthetjük az autónkat a rezsiszámla emelkedése nélkül.
Telepítsen publikus töltőt és legyen Önnek is egy saját benzinkuta. Az elektromos autók publikus töltése sok előnyt kínál, nem csak az utazóknak, hanem a városoknak is.

A töltőállomások segítenek csökkenteni a levegőszennyezést, és hozzájárulnak az alacsonyabb károsanyag-kibocsátású közlekedési megoldások elterjedéséhez. Emellett az elektromos autók használatával járó költségek is csökkenthetők, mivel az elektromos energia ára általában alacsonyabb, mint az üzemanyagoké. 
A publikus elektromos autó töltési infrastruktúra további előnye, hogy hozzájárulhat a fenntartható és intelligens városok építéséhez.
Az elektromos töltőállomásokat ugyanis okosan lehet kezelni, és a töltési folyamatot lehet optimalizálni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb autó tudjon tölteni egyszerre, miközben a város energiafogyasztása minimális marad.