Barion Pixel
 info@greenx.hu / www.greenx.hu

Rólunk

Küldetésünk, hogy mindenki képes legyen a lehető legtöbb kilométer megtételére tiszta energiával. Tesszük ezt azzal, hogy jó minőségű és intelligens töltési megoldásokat és közlekedési eszközöket kínálunk elektromos meghajtással.

Hozzájárulunk az alacsony szén-dioxid-kibocsátású világhoz azáltal, hogy az EV töltését könnyűvé, hozzáférhetővé és intelligenssé tesszük, a legjobb szakértelemmel, a legjobb minőséggel és szolgáltatással.

Töltőkábeleink és a töltőállomások vezérlő elektronikája, valamint a elektromos járműveink megfelelnek a magyar és a nemzetközi előírások követelményeinek.

Együttműködünk számos elektromobilitással foglalkozó partnerrel Csehországban és Magyarországon.

Miért jó nálunk vásárolni?

Fedezd fel a GreenX.hu kiváló minőségű elektromos autó töltőit, amelyek ideális választást jelentenek minden elektromos jármű tulajdonos számára. Az itt található töltők a legújabb technológiával és a fenntartható energiaforrásokkal összhangban készülnek, így hozzájárulnak a környezetvédelemhez.

Miért érdemes a GreenX.hu-ról vásárolni?

Magas minőség: A GreenX.hu szigorú minőségellenőrzésen esnek át az összes termékük, így biztos lehetsz benne, hogy a vásárolt elektromos autó töltő megbízható és hosszú élettartamú lesz.
Kiemelkedő teljesítmény: Az itt kapható töltők kiváló teljesítményt nyújtanak, lehetővé téve autód hatékony és gyors töltését. Így kevesebb időt kell töltened a töltőállomásokon, és több időd marad a fontos dolgokra.
Kompatibilitás: A GreenX.hu kínálatában számos elektromos autóhoz kompatibilis töltő található. Legyen szó Tesla, BMW, Nissan vagy egyéb márkáról, itt megtalálod a megfelelő töltőt az autódhoz.
Könnyű telepítés: Az elektromos autó töltők könnyen telepíthetők otthonodban vagy munkahelyeden. A GreenX.hu szakértői csapata szívesen segít az installációban, hogy gyorsan és problémamentesen használhasd az új töltődet.
Ügyfélszolgálat: A GreenX.hu ügyfélszolgálata mindig rendelkezésedre áll, hogy segítsen minden kérdésedben vagy problémádban. Magas szintű szakértelemmel rendelkeznek az elektromos autó töltőkkel kapcsolatban, és készségesen segítenek megtalálni a legjobb megoldást az igényeidnek megfelelően.

Ne hagyd ki a GreenX.hu kínálatát, ha kiváló minőségű elektromos autó töltőt keresel! Vásárolj a GreenX.hu-ról, és élvezd a fenntartható mobilitás előnyeit!